Plaja Baska din Insula Krk, obiective turistice Insula Krk

Plaja Baska, Insula Krk

Obiective turistice Insula Krk

Pentru a vedea cea mai frumoasa plaja din Kvarner se parcurg 17 km, la Baska in largul golf din Baska Draga: este vorba de o limba de nisip si pietre cu o lungime de peste 1800 m, covor de cearsafuri si multime. Centru vechi este o incrucisare de stradute sinuoase, piatra consumata, piatete ce se deschid spre mare, coroana de inaltimi. Albe, aproape marmoreene.

Mergand de-a lungul malului, se observa case din secolul XVI, cafenele si pravalii in spatii care, odinioara, se aflau ambarcatiunile. Dinspre vechiul cimitir, o straduta duce spre muntele care se ascunde in spatele satului si de pe inaltimea caruie se zareste coasta dalmata si apropiatale insule Losinj si Rab.

Dinspre tabara naturista Bunculika, pornesc drumuri care, printre mici ziduri netencuite si frunzis, dau spre plaje singuratice, colturi de paradis: dupa o ora de mers se ajunge in frumoasa si salbatica asezare Vrzenica, dupa inca o ora si jumatate se ajunge la Mala si Vela Luka, golfuri frumoase de-ti taie rasuflarea cuprinse in doua fiorduri (daca aveti noroc si micul local este deschis, puteti gusta peste la gratar proaspat prins).

Bilete de avion spre Insula Krk:
Rezerva online cele mai ieftine bilete de avion Click aici!
Cauta cazare langa Plaja Baska:
Vezi oferte hoteluri in cele mai populare destinatii Click aici!
Rent a car:
Cele mai bune preturi Click aici!
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne