Mali Losinj din Insula Losinj, obiective turistice Insula Losinj

Mali Losinj, Insula Losinj

Obiective turistice Insula Losinj

Dinspre casele din Cunski, ce rasare pe varful unei coline, printre pini si stejari seculari, se coboara spre Mali Losinj cel mai mare orasel al arhipelagului, un targ venetian dispus in forma de amfiteatru intr-un golf larg care sapa cu putere coasta.

Triunghiul golfului este punctat de arborii barcilor cu panze, de barci si vase de pescari; ambarcatiunile din lemn ale pescarilor isi ocupa un loc langa dig in asteptarea turistilor pentru a-i duce pe insulitele vecine. Cafenele, magazine, culoare, clima de vacanta recuperata dupa arhipelagul linistit al insulei Cres.

Pe mal, o parada de case aliniate. Iarasi lumina si culoare: portocali, lamai, oleandrii, smochini, dafini, palmieri, bouganville si case nobile din piatra, cu greutatea a catorva arhitrave o ancora din fier, pentru a pecetlui vocatia fata de mare a insularilor.

Bilete de avion spre Insula Losinj:
Rezerva online cele mai ieftine bilete de avion Click aici!
Cauta cazare langa Mali Losinj:
Vezi oferte hoteluri in cele mai populare destinatii Click aici!
Rent a car:
Cele mai bune preturi Click aici!
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne