Peninsula Cikat din Insula Losinj, obiective turistice Insula Losinj

Peninsula Cikat, Insula Losinj

Obiective turistice Insula Losinj

Cladirile cele mai frumoase, care urmeaza trasaturile stilistice ale barocului tarziu, se afla in partea mai protejata a golfului, de-a lungul adanciturii care a dus la crearea unui port natural.

Din centru, dupa cateva minute de mers pe jos pe sub coamele infoiate ale pinilor seculari de-a lungul falezei, se ajunge la Peninsula Cikat, rezerva nascuta intre secolele XIX si XX, unde vegetatia napadeste complexele turistice si resedintele din secolul XIX ale nobilimii austriece; intre agavele impunatoare se zaresc ruinele vilei Carolina, una dintre resedintele lui Franz Josef unde acesta se intalnea in secret cu extraordinar de frumoasa lui amanta (actrita Caterina Schratt).

Putin mai incolo de biserica dedicata inaltarii Maicii Domnului, Marijino NavjSenje: o calatorie printre picturi si fostul juramant al marinarilor, statui si portelanuri aduse din jumatate din zonele lumii.

Bilete de avion spre Insula Losinj:
Rezerva online cele mai ieftine bilete de avion Click aici!
Cauta cazare langa Peninsula Cikat:
Vezi oferte hoteluri in cele mai populare destinatii Click aici!
Rent a car:
Cele mai bune preturi Click aici!
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne