Obiective turistice Insula Solta, de vizitat in Insula Solta, Croatia
Home / Orase / Obiective turistice Insula Solta, Croatia

Obiective turistice Insula Solta, Croatia

 
 

Un portulet, putine case, ramasitele unui fort din secolul XVII si o serie de adancituri in stanci de argint, se apropie. Vaporasul ce ancoreaza in Rogac, cei care coboara sunt mai mult sau mai putin croati, deoarece, desi este insula cea mai apropiata de Split, Solta a ramas aproape necunoscuta turistilor.

Mica, cu contur jos si aspru, este un loc neatins, ales de catre spliteni pentru a-si petrece vacantele in liniste si indragit de catre velistii care, impinsi de un vant puternic ce traverseaza canalul, isi gasesc refugiu in adanciturile profunde ale malului.

Pe timp de iarna, vaporasul transporta tineri care merg la scoala in Split si cativa oaspeti: ca de pilda vanatorii, si italieni, foarte atrasi de vanatul de pe insula, atat de bogata incat iepurii si fazanii sunt o prezenta constanta.

 
Vizitezi Insula Solta?
Cauta cele mai bune camere de hotel!
De la 39 €
CAUTA HOTEL

De vizitat in Insula Solta

Vacanta in Insula Solta cu copii?
Alege o jucarie potrivita pentru ei Click aici!
Bilete de avion spre Insula Solta:
Rezerva online cele mai ieftine bilete de avion Click aici!
Cauta cazare langa Insula Solta:
Vezi oferte hoteluri in cele mai populare destinatii Click aici!
 
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne
 
Insula Solta obiective turistice, Ce poti vizita in Insula Solta, Top obiective Insula Solta, Top atractii Insula Solta, Insula Solta locuri de vizitat, Locuri de vizitat Insula Solta, Locuri de vizitat in Insula Solta, Insula Solta atractii turistice, Insula Solta de vizitat, De vizitat in Insula Solta, Ce vizitam in Insula Solta, Top atractii turistice Insula Solta, Top obiective turistice Insula Solta, Insula Solta ghid turistic, Calatorii in Insula Solta.