Obiective turistice Insula Solta, Croatia
Home Orase Obiective turistice Insula Solta, Croatia

Obiective turistice Insula Solta, Croatia

 

Un portulet, putine case, ramasitele unui fort din secolul XVII si o serie de adancituri in stanci de argint, se apropie. Vaporasul ce ancoreaza in Rogac, cei care coboara sunt mai mult sau mai putin croati, deoarece, desi este insula cea mai apropiata de Split, Solta a ramas aproape necunoscuta turistilor.

Mica, cu contur jos si aspru, este un loc neatins, ales de catre spliteni pentru a-si petrece vacantele in liniste si indragit de catre velistii care, impinsi de un vant puternic ce traverseaza canalul, isi gasesc refugiu in adanciturile profunde ale malului.

Pe timp de iarna, vaporasul transporta tineri care merg la scoala in Split si cativa oaspeti: ca de pilda vanatorii, si italieni, foarte atrasi de vanatul de pe insula, atat de bogata incat iepurii si fazanii sunt o prezenta constanta.

Atractii turistice Insula Solta

Tag: Obiective turistice Insula Solta, Atractii turistice Insula Solta, De vizitat in Insula Solta, Ce vizitam in Insula Solta, Top atractii turistice Insula Solta, Top obiective turistice Insula Solta, Ghid turistic Insula Solta.
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne