Muzeul turistic din Interlaken, obiective turistice Interlaken

Muzeul turistic, Interlaken

Obiective turistice Interlaken

Se afla intr-o casa veche, din barne lungi de 20 de metri. Gazduieste exponate care ilustreaza dezvoltarea turismului in regiunea Jungfrau. Parterul, care prezinta transportul rutier in Oberland, expune postalioane si alte mijloace de transport, printre care si prima bicicleta folosita in Interlaken. Pietrele de kilometraj de pe marginea drumului aratau distanta, dar si timpul necesar pentru a ajunge la Berna.

Etajul I ilustreaza dezvoltarea retelei hoteliere si de cai ferate, inclusiv macheta locomotivei cu crema-liera din pasul montan Briinig. Mai sunt expuse instrumente si echipamente de navigatie: busole, sirene, timone etc. Interesanta este macheta vasului Bellevue, primul care a navigat pe lacul Thun. Etajul II, dedicat sporturilor de iarna, arata evolutia schiurilor, a saniilor si a trenurilor montane de pe Giessbach, Wetterhorn si Jungfrau.

Bilete de avion spre Interlaken:
Rezerva online cele mai ieftine bilete de avion Click aici!
Cauta cazare langa Muzeul turistic:
Vezi oferte hoteluri in cele mai populare destinatii Click aici!
Rent a car:
Cele mai bune preturi Click aici!
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne