Obiective turistice Interlaken, de vizitat in Interlaken, Elvetia
Home / Orase / Obiective turistice Interlaken, Elvetia

Obiective turistice Interlaken, Elvetia

 
 

Este o statiune de mare renume, polul turistic al Oberlandului bernez. S-a dezvoltat, dupa cum arata numele, intre doua lacuri, Thun (Thunersee) si Brienz (Brienzersee). Apele acestor lacuri sunt legate de raul Aar, care, la iesirea din lacul Thun, se indreapta catre Berna.

Bulevardul principal al orasului, Hoheweg, intotdeauna animat, este marginit de un sir de hoteluri luxoase, ridicate pentru aristocratia secolului XIX. Astazi, ca si atunci, este un minunat loc de vacanta si punct de plecare inspre muntii din imprejurimi, in fata Cazinoului (Kursaal) se gaseste un spatiu mare cu peluze de iarba, flori si copaci, de unde, in zilele senine, printr-o deschizatura formata de Valea Liitschine, se zareste varful inzapezit Jungfrau (4.158 m).

Cea mai importanta sursa de venit este turismul, Interlaken fiind si una dintre cele mai vechi statiuni turistice din Elvetia, nu doar una dintre cele mai populare.

Interlaken mai este cunoscut pentru Festivalul de Muzica Clasica si Teatrul de Vara Wilhelm Tell. Spectacolele cu piesa lui Friederich Schiller Wilhelm Tell se tin de la sfarsitul lui iunie pana la inceputul lui septembrie la marginea orasului, in padurea Riigen, sub cerul liber.

Pe munte se pot face excursii pe jos, cu funicularul, cu telecabina sau cu trenul montan, iar pe lacuri - cu salupe si vaporase.

 
Vizitezi Interlaken?
Cauta cele mai bune camere de hotel!
De la 39 €
CAUTA HOTEL

De vizitat in Interlaken

Asigurare medicala de calatorie
Alege asigurarea potrivita pentru tine si familia ta Click aici!
Bilete de avion spre Interlaken:
Rezerva online cele mai ieftine bilete de avion Click aici!
Cauta cazare langa Interlaken:
Vezi oferte hoteluri in cele mai populare destinatii Click aici!
 
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne
 
Interlaken obiective turistice, Ce poti vizita in Interlaken, Top obiective Interlaken, Top atractii Interlaken, Interlaken locuri de vizitat, Locuri de vizitat Interlaken, Locuri de vizitat in Interlaken, Interlaken atractii turistice, Interlaken de vizitat, De vizitat in Interlaken, Ce vizitam in Interlaken, Top atractii turistice Interlaken, Top obiective turistice Interlaken, Interlaken ghid turistic, Calatorii in Interlaken.