Obiective turistice Ios, de vizitat in Ios, Grecia
Home / Orase / Obiective turistice Ios, Grecia

Obiective turistice Ios, Grecia

 
 

Daca vreuna dintre Ciclade ar putea fi descrisa drept insula a contrastelor, aceasta ar fi micuta Ios. Populatia stabila de aici, care numara mai putin de 2.000 de locuitori, este depasita de multe ori in timpul verii de numarul mare de tineri vizitatori veniti aici pentru viata de noapte si pentru plajele aurii.

Daca stai in orasul Ios in august, nu vei putea petrece vreo noapte de somn linistit, pentru ca barurile si discotecile isi lasa boxele sa bubuie pana la orele diminetii.

Dar nu asta va fi prima ta impresie despre acest mic orasel cicladic dureros de frumos, cu case orbitor de albe, biserici cu cupole albastre si, deasupra orasului, 12 mori de vant.

Pe vremuri au existat mai multe astfel de mori, iar dintre cele ramase nu sunt toate pastrate in conditiile cele mai bune, dar sunt frumoase chiar si asa, cand nu mai functioneaza.

Si aici, ca in multe alte locuri, in punctul cel mai inalt al orasului se odihnesc ruinele unei fortarete venetiene construite in 1400.

 
Vizitezi Ios?
Cauta cele mai bune camere de hotel!
De la 39 €
CAUTA HOTEL

De vizitat in Ios

Vacanta in Ios cu copii?
Alege o jucarie potrivita pentru ei Click aici!
Asigurare medicala de calatorie
Alege asigurarea potrivita pentru tine si familia ta Click aici!
Bilete de avion spre Ios:
Rezerva online cele mai ieftine bilete de avion Click aici!
Cauta cazare langa Ios:
Vezi oferte hoteluri in cele mai populare destinatii Click aici!
 
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne
 
Ios obiective turistice, Ce poti vizita in Ios, Top obiective Ios, Top atractii Ios, Ios locuri de vizitat, Locuri de vizitat Ios, Locuri de vizitat in Ios, Ios atractii turistice, Ios de vizitat, De vizitat in Ios, Ce vizitam in Ios, Top atractii turistice Ios, Top obiective turistice Ios, Ios ghid turistic, Calatorii in Ios.