Obiective turistice Izmir, de vizitat in Izmir, Turcia
Home / Orase / Obiective turistice Izmir, Turcia

Obiective turistice Izmir, Turcia

 
 

Coborand de la Bergama spre sud, ajungem intr-unul din cele mai importante orase turcesti, Izmir, numele actual al Smirnei, intemeiata de Alexandru cel Mare.

Orasul pastreaza putine vestigii antice pe teritoriul sau. Un bogat Muzeu Arheologic expune antichitati grecesti si romane, majoritatea gasite in zona: statui, mozaicuri, ceramica, bijuterii.

Alaturi de Muzeul Arheologic, Muzeul Etnografic prezinta arta populara anatoliana.

In 1922, in timpul luptelor dintre greci si turci, majoritatea cladirilor din oras a ars intr-un incendiu devastator, astfel ca s-au pastrat putine monumente vechi.

 
Vizitezi Izmir?
Cauta cele mai bune camere de hotel!
De la 39 €
CAUTA HOTEL

De vizitat in Izmir

Vacanta in Izmir cu copii?
Alege o jucarie potrivita pentru ei Click aici!
Bilete de avion spre Izmir:
Rezerva online cele mai ieftine bilete de avion Click aici!
Cauta cazare langa Izmir:
Vezi oferte hoteluri in cele mai populare destinatii Click aici!
 
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne
 
Izmir obiective turistice, Ce poti vizita in Izmir, Top obiective Izmir, Top atractii Izmir, Izmir locuri de vizitat, Locuri de vizitat Izmir, Locuri de vizitat in Izmir, Izmir atractii turistice, Izmir de vizitat, De vizitat in Izmir, Ce vizitam in Izmir, Top atractii turistice Izmir, Top obiective turistice Izmir, Izmir ghid turistic, Calatorii in Izmir.