Obiective turistice Jaca, Spania
Home Orase Obiective turistice Jaca, Spania

Obiective turistice Jaca, Spania

Aflat in umbra pirineilor, la o altitudine de 820 m, dinamicul orasel Jaca este prima destinatie din Aragon pentru amatorii de schi si se lauda cu numeroase baruri, hoteluri si restaurante.

Daca vii dinspre sud, vei observa o schimbare a stilului arhitectonic, cu interioare din lemn, in stilul cabanelor elvetiene, si case cu frontoane inalte.

Jaca este bine organizata pentru activitatile in aer liber, oferind excursii montane cu ghid, avand agentii pentru sporturi aventuroase, echipamente de vanatoare si pescuit si transport cu autobuzul pana in statiunile de schi.

Orasul a fost prima capitala a regatului Aragon si locul pe unde a patruns stilul romanic francez ce s-a raspandit apoi din nordul Spaniei pana la Santiago de Compostela.

Atractii turistice Jaca

Tag: Obiective turistice Jaca, Atractii turistice Jaca, De vizitat in Jaca, Ce vizitam in Jaca, Top atractii turistice Jaca, Top obiective turistice Jaca, Ghid turistic Jaca.
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne