Obiective turistice Karlovy Vary, de vizitat in Karlovy Vary, Cehia
Home / Orase / Obiective turistice Karlovy Vary, Cehia

Obiective turistice Karlovy Vary, Cehia

 
Vacanta in Karlovy Vary?
Cauta cele mai bune camere de hotel:
De la 39 €
CAUTA HOTEL
 
 
 

Karlovy Vary este un oras si statiune balneara in nord-vestul Cehiei, la poalele Muntilor Metaliferi. Are aproximativ 52.000 de locuitori, fiind situat la varsarea raului Tepla in Eger.

Fondat in anul 1358, orasul a primit vizitatori ilustri ca Petru cel Mare, Beethoven, Chopin, Schiller, Karl Marx, si Goethe. Principalele atractii din oras sunt izvoarele termale superbe.

Karlsbad este vechiul nume al celebrei statiuni balneare Karlovy Vary din Cehia.

A fost numele oficial pana in anul 1945, cand germanii sudeti au fost expatriati din Cehia.

Denumirea Karlsbad provine din germana si semnifica "Baile lui Carol", referindu-se la imparatul romano-german Carol al IV-lea, imparat care a domnit intre 1355-1378, avandu-si cetatea de scaun la Praga.

 

De vizitat in Karlovy Vary

Karlovy Vary obiective turistice, Ce poti vizita in Karlovy Vary, Top obiective Karlovy Vary, Top atractii Karlovy Vary, Karlovy Vary locuri de vizitat, Locuri de vizitat Karlovy Vary, Locuri de vizitat in Karlovy Vary, Karlovy Vary atractii turistice, Karlovy Vary de vizitat, De vizitat in Karlovy Vary, Ce vizitam in Karlovy Vary, Top atractii turistice Karlovy Vary, Top obiective turistice Karlovy Vary, Karlovy Vary ghid turistic, Calatorii in Karlovy Vary.
 
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne