Obiective turistice Karlsruhe, Germania
Home Orase Obiective turistice Karlsruhe, Germania

Obiective turistice Karlsruhe, Germania

 

Intemeiat la inceputul secolului al XVIII-lea, Karlsruhe este un oras tanar si prosper; ceea ce ii lipseste ca vechime se compenseaza prin importanta industriala si administrativa, asa cum este amplasat de o parte si de cealalta a unei autostrazi (autobahn) vitale si a unui nod feroviar.

Este mai cunoscut ca sediu al Tribunalului Suprem din Germania si are un numar mare de avocati si consilieri juridici.

Orasul a crescut practic in jurul fostului Schloss al margrafului Karl Wilhelm, care a fost inceput in 1715.

32 de artere pleaca de la palat, dintre care 23 merg pe domeniile intinse, iar celelalte noua formeaza grila orasului vechi.

Badisches Landesmuseum (Muzeul de Stat Baden) din palat are un numar mare de antichitati grecesti si romane, precum si trofee pe care Ludovic "Turcul" le-a adus din campaniile sale in Turcia din secolul al XVII-lea. Majoritatea celorlalte exponate sunt dedicate istoriei locale.

perfect-tour.ro/ Perfect Tour

Atractii turistice Karlsruhe

Tag: Obiective turistice Karlsruhe, Atractii turistice Karlsruhe, De vizitat in Karlsruhe, Ce vizitam in Karlsruhe, Top atractii turistice Karlsruhe, Top obiective turistice Karlsruhe, Ghid turistic Karlsruhe.
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne