Obiective turistice Karystos, atractii turistice Karystos, Grecia.
  Orase Obiective turistice Karystos, Grecia

Obiective turistice Karystos

, Grecia
Publicat la: 2016-03-28 de Andreea Marinescu

Aproape de extremitatea sudica a Eviei, Karystos este un oras atragator, care are in principal origini moderne, fiind construit abia dupa Razboiul de Independenta (1821 -1829).

Lui Otto, primul rege al Greciei moderne, i-a placut atat de mult acest loc incat, plin de modestie, l-a redenumit cu propriul nume - Othonoupolis.

A facut din oras noua capitala, a tarii, invitand un arhitect bavarez care sa creeze un plan urbanistic grandios, cu strazi lungi si largi, marginite de vile.

Dar la putina vreme dupa incheierea acestui prim pas, Otto nu a mai fost rege.

Karystos si-a recuperat numele si si-a pastrat strazile asa cum erau. Astazi, orasul este una dintre destinatiile feriboturilor pornite de pe continent, din Rafina, lucru care il transforma intr-un loc aglomerat - mai ales in timpul verii - dar intr-un mod vioi si captivant.

Bilete de avion spre Karystos:
Rezerva bilete de avion Click aici!
Rent a car:
Cele mai bune preturi Click aici!
Cauta cazare in Karystos:
Rezerva camere de hotel Click aici!
City Break in Karystos:
Cele mai ieftine City Break-uri Click aici!
 

Harta obiective turistice Karystos - Long: 24.421448, Lat: 38.016277

 
 
 
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne
Tag: Obiective turistice Karystos, atractii turistice Karystos, de vizitat in Karystos, obiective Karystos, atractii Karystos, turism Karystos.