Obiective turistice Karystos, de vizitat in Karystos, Grecia
Home / Orase / Obiective turistice Karystos, Grecia

Obiective turistice Karystos, Grecia

 
 

Aproape de extremitatea sudica a Eviei, Karystos este un oras atragator, care are in principal origini moderne, fiind construit abia dupa Razboiul de Independenta (1821 -1829).

Lui Otto, primul rege al Greciei moderne, i-a placut atat de mult acest loc incat, plin de modestie, l-a redenumit cu propriul nume - Othonoupolis.

A facut din oras noua capitala, a tarii, invitand un arhitect bavarez care sa creeze un plan urbanistic grandios, cu strazi lungi si largi, marginite de vile.

Dar la putina vreme dupa incheierea acestui prim pas, Otto nu a mai fost rege.

Karystos si-a recuperat numele si si-a pastrat strazile asa cum erau. Astazi, orasul este una dintre destinatiile feriboturilor pornite de pe continent, din Rafina, lucru care il transforma intr-un loc aglomerat - mai ales in timpul verii - dar intr-un mod vioi si captivant.

 
Vizitezi Karystos?
Cauta cele mai bune camere de hotel!
De la 39 €
CAUTA HOTEL

De vizitat in Karystos

Asigurare medicala de calatorie
Alege asigurarea potrivita pentru tine si familia ta Click aici!
Bilete de avion spre Karystos:
Rezerva online cele mai ieftine bilete de avion Click aici!
Cauta cazare langa Karystos:
Vezi oferte hoteluri in cele mai populare destinatii Click aici!
 
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne
 
Karystos obiective turistice, Ce poti vizita in Karystos, Top obiective Karystos, Top atractii Karystos, Karystos locuri de vizitat, Locuri de vizitat Karystos, Locuri de vizitat in Karystos, Karystos atractii turistice, Karystos de vizitat, De vizitat in Karystos, Ce vizitam in Karystos, Top atractii turistice Karystos, Top obiective turistice Karystos, Karystos ghid turistic, Calatorii in Karystos.