Obiective turistice Kastelli, de vizitat in Kastelli, Grecia
Home / Orase / Obiective turistice Kastelli, Grecia

Obiective turistice Kastelli, Grecia

 
 

Kastelli Pediados - a nu se confunda cu Kastelli Kissamos din vestul Cretei - este satul cel mai important dintr-o zona denumita Pediada, aflata la sud de Heraklion.

Situat la 36 de km sud-est de Heraklion, Kastelli Pediados este capitala judetului Kastelli. Comuna gazduieste aproximativ 2.000 de oameni, a caror ocupatie principala este cultivarea strugurilor si maslinelor, care cresc din abundenta pe platoul de Pediada. Aici, distilarea puternicei bauturi alcoolice cretane rahi continua sa fie o indeletnicire de familie. De asemenea, in zona exista cateva sate frumoase si nealterate, in care oamenii isi castiga painea din roadele pamantului, la fel cum au facut-o de mii de ani.

Aproape de sat, a fost descoperit un cimitir roman, iar istoricii cred ca actualul liceu a fost ridicat pe ruinele unui castel venetian (Kastelo), care a dat numele satului. Sit-ul de excavare al orasului antic Litou este la o distanta de doar 4 km de Kastelli si este un obiectiv turistic arheologic foarte interesant.

In Kastelli Pediados vei gasi cazare simpla, taverne din abundenta si vei fi intampinat cu caldura de localnici. Cu toate acestea, cei mai multi vizitatori sunt doar in trecere, pe drumul catre principalele atractii din zona, Platoul Lasithi si Dikteon Andron.

 
Vizitezi Kastelli?
Cauta cele mai bune camere de hotel!
De la 39 €
CAUTA HOTEL

De vizitat in Kastelli

Asigurare medicala de calatorie
Alege asigurarea potrivita pentru tine si familia ta Click aici!
Bilete de avion spre Kastelli:
Rezerva online cele mai ieftine bilete de avion Click aici!
Cauta cazare langa Kastelli:
Vezi oferte hoteluri in cele mai populare destinatii Click aici!
 
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne
 
Kastelli obiective turistice, Ce poti vizita in Kastelli, Top obiective Kastelli, Top atractii Kastelli, Kastelli locuri de vizitat, Locuri de vizitat Kastelli, Locuri de vizitat in Kastelli, Kastelli atractii turistice, Kastelli de vizitat, De vizitat in Kastelli, Ce vizitam in Kastelli, Top atractii turistice Kastelli, Top obiective turistice Kastelli, Kastelli ghid turistic, Calatorii in Kastelli.