Obiective turistice Kaub, de vizitat in Kaub, Germania
Home / Orase / Obiective turistice Kaub, Germania

Obiective turistice Kaub, Germania

 
 

Situat la 19 km nord de Rtidesheim localitatea Kaub (pronuntata cowp), odata un punct vamal important, a avut de castigat, timp de secole intregi, de pe urma carierelor de piatra si a vinului obtinut aici.

In noaptea de Anul Nou 1813-1814, generalul Bliicher si-a condus trupele de aici, trecand Rinul pe un ponton pentru a expulza armata lui Napoleon de pe valea Rinului.

Micul Bliichermuseum, cu mobilier si obiecte militare din acea vreme, se gaseste in fostul cartier general al acestui om de arme.

 
Vizitezi Kaub?
Cauta cele mai bune camere de hotel!
De la 39 €
CAUTA HOTEL

De vizitat in Kaub

Vacanta in Kaub cu copii?
Alege o jucarie potrivita pentru ei Click aici!
Bilete de avion spre Kaub:
Rezerva online cele mai ieftine bilete de avion Click aici!
Cauta cazare langa Kaub:
Vezi oferte hoteluri in cele mai populare destinatii Click aici!
 
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne
 
Kaub obiective turistice, Ce poti vizita in Kaub, Top obiective Kaub, Top atractii Kaub, Kaub locuri de vizitat, Locuri de vizitat Kaub, Locuri de vizitat in Kaub, Kaub atractii turistice, Kaub de vizitat, De vizitat in Kaub, Ce vizitam in Kaub, Top atractii turistice Kaub, Top obiective turistice Kaub, Kaub ghid turistic, Calatorii in Kaub.