Obiective turistice Kavala, de vizitat in Kavala, Grecia
Home / Orase / Obiective turistice Kavala, Grecia

Obiective turistice Kavala, Grecia

 
 

Orasul Kavala este tipic grecesc, iar portul, fortareata si restaurantele de la malul marii pe care le gasesti aici ar putea fi intalnite in aproape orice alta regiune din tara.

Dar inaintand catre est, atmosfera se schimba si, trecand prin orase precum Xanthi sau Komotini, realizezi ca te apropii de granita.

In momentul in care ajungi la Alexandroupoli stii, chiar si fara sa ti se spuna, ca acesta este ultimul oras mai mare inainte de frontiera cu Turcia.

Acest port plin de viata reprezinta o poarta de acces catre insulele din nordul Marii Egee si cele din nordul Arhipelagului Dodecanez.

Este o statiune cautata, cu plaje bune ce se intind de o parte si de cealalta a centrului orasului, cu muzee interesante care ilustreaza importanta istorica si culturala a orasului si a zonei din imprejurimi.

Se poate ca prima ta impresie sa nu fie una prea favorabila, deoarece Kavala este un oras mare si aglomerat, dar merita din plin cateva zile de explorare.

Kavala a fost port inca din Antichitate, fiind intemeiat in secolul al VI-lea I.Hr. de emigranti proveniti din Insula Paros.

Aici a pasit prima data Sfantul Pavel pe pamant european, in anul 49 d.Hr., inainte de calatoria catre Philippi.

De-a lungul istoriei, pentru controlul acestui oras s-au dat numeroase lupte, fiind ocupat pe rand de catre franci, turci, venetieni, normanzi si altii, printre care si bulgarii, inclusiv in timpul celor doua razboaie mondiale.

 
Vizitezi Kavala?
Cauta cele mai bune camere de hotel!
De la 39 €
CAUTA HOTEL

De vizitat in Kavala

Vacanta in Kavala cu copii?
Alege o jucarie potrivita pentru ei Click aici!
Asigurare medicala de calatorie
Alege asigurarea potrivita pentru tine si familia ta Click aici!
Bilete de avion spre Kavala:
Rezerva online cele mai ieftine bilete de avion Click aici!
Cauta cazare langa Kavala:
Vezi oferte hoteluri in cele mai populare destinatii Click aici!
 
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne
 
Kavala obiective turistice, Ce poti vizita in Kavala, Top obiective Kavala, Top atractii Kavala, Kavala locuri de vizitat, Locuri de vizitat Kavala, Locuri de vizitat in Kavala, Kavala atractii turistice, Kavala de vizitat, De vizitat in Kavala, Ce vizitam in Kavala, Top atractii turistice Kavala, Top obiective turistice Kavala, Kavala ghid turistic, Calatorii in Kavala.