Obiective turistice Kekova, de vizitat in Kekova, Turcia
Home / Orase / Obiective turistice Kekova, Turcia

Obiective turistice Kekova, Turcia

 
 

Mica insula Kekova, situata la mica distanta de mal, ofera o frumoasa plaja de nisip.

Pentru a te putea bucura de moliciunea ei, este necesar sa locuiesti in unul din hotelurile din portul Ucagiz, situat in fata ei, pe mal, sau sa vii aici in excursie plecand din Kas, aflat la 30 km departare, sau din Andriake, port situat la mica distanta spre est.

Excursia merita sa fie facuta, nu numai pentru plaja, ci mai ales pentru privelistea ruinelor lyciene scufundate la mica adancime in jurul insulei: vestigii de case, coloane, scari, sarcofage. Peisajul Coastei de pei-uzea vazut din insula este splendid.

 
Vizitezi Kekova?
Cauta cele mai bune camere de hotel!
De la 39 €
CAUTA HOTEL

De vizitat in Kekova

Vacanta in Kekova cu copii?
Alege o jucarie potrivita pentru ei Click aici!
Bilete de avion spre Kekova:
Rezerva online cele mai ieftine bilete de avion Click aici!
Cauta cazare langa Kekova:
Vezi oferte hoteluri in cele mai populare destinatii Click aici!
 
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne
 
Kekova obiective turistice, Ce poti vizita in Kekova, Top obiective Kekova, Top atractii Kekova, Kekova locuri de vizitat, Locuri de vizitat Kekova, Locuri de vizitat in Kekova, Kekova atractii turistice, Kekova de vizitat, De vizitat in Kekova, Ce vizitam in Kekova, Top atractii turistice Kekova, Top obiective turistice Kekova, Kekova ghid turistic, Calatorii in Kekova.