Manastirea Sf Mihail din Kiev, obiective turistice Kiev

Manastirea Sf Mihail, Kiev

Obiective turistice Kiev
Vacanta in Kiev?
Vezi cele mai bune oferte:
De la 56 € / 2 pers
  CAUTA HOTEL

Catedrala Sf. Mihail este localizata vis-à-vis de Catedrala Sf. Sophia. Cea originala, construita de catre printul Sviatopolk in 1108, a fost distrusa de catre regimul sovietic in anii 1930 pentru ca ”nu avea valoare istorica”.

Catedrala reconstruita s-a finalizat in mai 2000. Exteriorul sau de culoarea cerului si acoperisul sau auriu adauga un fundal uimitor peisajului citadin, care a devenit un amestec de cladiri care stau sa cada si cladiri nou reconstruite. O aducere aminte a regimului inuman al lui Stalin se gaseste pe partea dreapta spre iesirea din curtea bisericii.

Acesta reprezinta un monument in memoria victimelor Holomodor (infometarii): o infometare orchestrata in parte de conducerea sovietica intr-o incercare de a distruge taranimea, aproximativ 10 milioane de ucrainieni pierind intre anii 1932-1933. Veghind asupra pietei, se gasesc statuile reconstruite ale printesei Olga, Apostolul Andrei, Sf. Cyrill si Sf. Mephodius.

Bilete de avion spre Kiev:
Rezerva online cele mai ieftine bilete de avion Click aici!
Cauta cazare langa Manastirea Sf Mihail:
Vezi oferte hoteluri in cele mai populare destinatii Click aici!
Rent a car:
Cele mai bune preturi Click aici!
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne