Obiective turistice Kildare, de vizitat in Kildare, Irlanda
Home / Orase / Obiective turistice Kildare, Irlanda

Obiective turistice Kildare, Irlanda

 
 

Kildare este situat la 51 km sud-vest de Dublin, pe N7. Oraselul avea numele gaelic de Cili Dara (Biserica din Stejar); legenda spune ca Sfanta Brigita ar fi fondat o biserica aici, langa un stejar, in anul 480; este omagiata la 1 februarie.

Localnicii au un adevarat cult pentru cal. Intr-o suburbie, la Curragh, se afla un imens hipodrom (480 ha) in care, anual, in prima duminica din iulie are loc Irish Derby, principala cursa hipica din tara.

Foarte interesante din punct de vedere al stilului arhitectural sunt Turnul Rotund si St. Brigid's Cathedral.

Ridicata in secolul 13, catedrala este o constructie curioasa, cu o sarpanta in forma de carena de nava rasturnata. Orasul are si imprejurimi foarte pitoresti.

 
Vizitezi Kildare?
Cauta cele mai bune camere de hotel!
De la 39 €
CAUTA HOTEL

De vizitat in Kildare

Vacanta in Kildare cu copii?
Alege o jucarie potrivita pentru ei Click aici!
Bilete de avion spre Kildare:
Rezerva online cele mai ieftine bilete de avion Click aici!
Cauta cazare langa Kildare:
Vezi oferte hoteluri in cele mai populare destinatii Click aici!
 
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne
 
Kildare obiective turistice, Ce poti vizita in Kildare, Top obiective Kildare, Top atractii Kildare, Kildare locuri de vizitat, Locuri de vizitat Kildare, Locuri de vizitat in Kildare, Kildare atractii turistice, Kildare de vizitat, De vizitat in Kildare, Ce vizitam in Kildare, Top atractii turistice Kildare, Top obiective turistice Kildare, Kildare ghid turistic, Calatorii in Kildare.