Top obiective si atractii turistice de vizitat in Kitzbuhel.
Home Orase Obiective turistice Kitzbuhel, Austria

Kitzbuhel, Austria

Kitzbuhel, una dintre cele mai mari si mai cunoscute statiuni de sport de iarna din Austria, se afla intr-o vale minunata, la poalele Kitzbuheler Horn.

Dupa ce a ajuns la prosperitate in secolul al XVI-lea datorita minei de cupru si argint, Kitzbuhel - poreclit "Kitz" de catre cei care stiu - a devenit de atunci un complex la moda pentru o clientela internationala desenata de excelentele sale schiuri si evenimente sportive de iarna cu activitati de vara, cum ar fi drumetii si golf.

Miezul vechi al orasului, construit pe o creasta lunga de dealuri, consta din doua strazi - Vorderstadt si Hinterstadt - cu case frumoase, vechi, cu gradinite, multe dintre ele construite in stilul tipic al vaii Lower Inn.

De asemenea, este un loc excelent pentru a explora unele dintre cele mai uimitoare peisaje alpine din Austria, in special in jurul Alpilor Kitzbuhel.

VelTravel

Obiective turistice Kitzbuhel

Tag: Obiective turistice Kitzbuhel, Atractii turistice Kitzbuhel, De vizitat in Kitzbuhel, Ce vizitam in Kitzbuhel, Top atractii turistice Kitzbuhel, Top obiective turistice Kitzbuhel, Ghid turistic Kitzbuhel.
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne