Deutsches Eck din Koblenz, obiective turistice Koblenz

Deutsches Eck, Koblenz

Obiective turistice Koblenz

Deutsches Eck (Coltul German) se afla la intersectia fluviilor Rin si Mosel, o portiune proeminenta de pamant care rasare din ape, precum prova unei nave blindate de razboi. Una dintre cele mai exuberante manifestari ale nationalismului germano statuie din 1897 a Kaiserului Wilhelm I, primul imparat al noii Germanii unite a fost ridicata aici.

A fost distrusa la sfarsitul celui de-al Doilea Razboi Mondial si a fost apoi inlocuita in 1953 cu un monument impunator ce simbolizeaza unitatea Germaniei.

Dupa reunificarea Germaniei, o noua statuie a lui Wilhelm a fost asezata in varful acestui monument, in 1993. Cateva bucati din Zidul Berlinului se gasesc in aceasta parte a raului Mosel - in memoria celor care si-au pierdut viata ca urmare a divizarii tarii.

De la Deutches Eck, Moselanlagen (Promenada pe Mosel) va duce spre cel mai vechi restaurant din Koblenz, Deutscher Kaiser, care face intrarea in orasul vechi.

Bilete de avion spre Koblenz:
Rezerva online cele mai ieftine bilete de avion Click aici!
Cauta cazare langa Deutsches Eck:
Vezi oferte hoteluri in cele mai populare destinatii Click aici!
Rent a car:
Cele mai bune preturi Click aici!
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne