Obiective turistice Koblenz, atractii turistice Koblenz, Germania.
  Orase Obiective turistice Koblenz, Germania

Obiective turistice Koblenz

, Germania
Publicat la: 2015-10-28 de Dinescu Ana

Situat la 20 km nord de Boppard vechiul oras Koblenz se afla intr-un punct geografic central, cunoscut sub denumirea de Deutsches Eck (Coltul German), aflat in centrul regiunii Mittelrhein.

Aici este punctul de confluenta al unor rauri si munti: Mosel si Lahn se varsa in Rin, pe laturi diferite, pe o distanta de cativa kilometri si, tot aici, se intalnesc trei culmi muntoase. Koblenz este unul dintre centrele culturale, administrative si economice ale regiunii Rheineland-Palatinate.

Fondat de catre romani in secolul al IX-lea i.H., orasul a fost numit la inceput Castrum ad Confluentes (Fortareata de la Confluenta).

In Evul Mediu a devenit un oras puternic, in perioada cat a controlat comertul de pe ambele fluvii, Rin si Mosel. Raidurile aeriene din timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial au distrus 85% din oras, dar restaurarile ulterioare au reusit sa recreeze atmosfera initiala. La cerere, se pot organiza vizite in orasul vechi, cu prezentare in limba engleza.

Bilete de avion spre Koblenz:
Rezerva bilete de avion Click aici!
Rent a car:
Cele mai bune preturi Click aici!
Cauta cazare in Koblenz:
Rezerva camere de hotel Click aici!
City Break in Koblenz:
Cele mai ieftine City Break-uri Click aici!
 

Harta obiective turistice Koblenz - Long: 7.588555, Lat: 50.346336

 
 
 
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne
Tag: Obiective turistice Koblenz, atractii turistice Koblenz, de vizitat in Koblenz, obiective Koblenz, atractii Koblenz, turism Koblenz.