Primaria medievala din Koln, obiective turistice Koln

Primaria medievala

Obiectiv turistic din Koln

Cladirea primariei a fost construita intre secolele XIV-XVII, si a devenit cunoscuta in intreaga lume pentru frumusetea si puritatea stilului arhitectural.

Se afla la capatul celebrei Hohe Strasse, intre pietele Rathausplatz si Alter Markt si este cea mai veche primarie din Germania, avand un istoric documentat pe o perioada de aproximativ 900 de ani.

In prezent, complexul arhitectural consta in mai multe structuri ridicate in diferite stiluri arhitecturale, in diferite perioade. Mai exact, complexul cuprinde cladirea primariei antice din secolul XIV, turnul gotic din secolul XV, loja in stil renascentist si manastirea (Löwenhof) din secolul XVI, dar si atriumul (Piazzetta) din secolul XX.

Turnul gotic are do inaltime de 61 metri si a fost ridicat din banii breslelor. In timpul lucrarilor de constructie, muncitorii au descoperit dovezi arheologice care atesta prezenta unui praetorium roman.

 
Bilete de avion spre Koln:
Rezerva online cele mai ieftine bilete de avion Click aici!
Cauta cazare langa Primaria medievala:
Vezi oferte hoteluri in cele mai populare destinatii Click aici!
Rent a car:
Cele mai bune preturi Click aici!
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne