Obiective turistice Konigswinter, de vizitat in Konigswinter, Germania
Home / Orase / Obiective turistice Konigswinter, Germania

Obiective turistice Konigswinter, Germania

 
 

Situat la 12 km sud-est de Bonn. In orasul Konigswinter se afla unul dintre cele mai vizitate castele din zona Rinului, Drachenfels.

Ruinele sale impodobesc unul dintre cele mai inalte dealuri din Siebengebirge, cea mai veche rezervatie naturala din Germania, cu o vedere splendida spre Rin.

Rezervatia are peste 100 de km de trasee turistice. Castelul a fost construit in secolul al XII-lea de catre arhiepiscopul de Koln. Numele sau face referinta la un dragon care, se zice, traia intr-o pestera din apropiere. Potrivit legendei, dragonul a fost ucis de catre Siegfried, erou al poemului epic Nibelungenlied.

 
Vizitezi Konigswinter?
Cauta cele mai bune camere de hotel!
De la 39 €
CAUTA HOTEL

De vizitat in Konigswinter

Vacanta in Konigswinter cu copii?
Alege o jucarie potrivita pentru ei Click aici!
Bilete de avion spre Konigswinter:
Rezerva online cele mai ieftine bilete de avion Click aici!
Cauta cazare langa Konigswinter:
Vezi oferte hoteluri in cele mai populare destinatii Click aici!
 
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne
 
Konigswinter obiective turistice, Ce poti vizita in Konigswinter, Top obiective Konigswinter, Top atractii Konigswinter, Konigswinter locuri de vizitat, Locuri de vizitat Konigswinter, Locuri de vizitat in Konigswinter, Konigswinter atractii turistice, Konigswinter de vizitat, De vizitat in Konigswinter, Ce vizitam in Konigswinter, Top atractii turistice Konigswinter, Top obiective turistice Konigswinter, Konigswinter ghid turistic, Calatorii in Konigswinter.