Obiective turistice Konigswinter, Germania
Home Orase Obiective turistice Konigswinter, Germania

Obiective turistice Konigswinter, Germania

Situat la 12 km sud-est de Bonn. In orasul Konigswinter se afla unul dintre cele mai vizitate castele din zona Rinului, Drachenfels.

Ruinele sale impodobesc unul dintre cele mai inalte dealuri din Siebengebirge, cea mai veche rezervatie naturala din Germania, cu o vedere splendida spre Rin.

Rezervatia are peste 100 de km de trasee turistice. Castelul a fost construit in secolul al XII-lea de catre arhiepiscopul de Koln. Numele sau face referinta la un dragon care, se zice, traia intr-o pestera din apropiere. Potrivit legendei, dragonul a fost ucis de catre Siegfried, erou al poemului epic Nibelungenlied.

Atractii turistice Konigswinter

Tag: Obiective turistice Konigswinter, Atractii turistice Konigswinter, De vizitat in Konigswinter, Ce vizitam in Konigswinter, Top atractii turistice Konigswinter, Top obiective turistice Konigswinter, Ghid turistic Konigswinter.
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne