Obiective turistice Konitsa, de vizitat in Konitsa, Grecia
Home / Orase / Obiective turistice Konitsa, Grecia

Obiective turistice Konitsa, Grecia

 
 

Micul oras Konitsa, aflat la cativa kilometri de granita cu Albania, este un loc indragit de amatorii de drumetii. Aici exista cateva hoteluri si locuri in care poti lua masa si ai sanse sa gasesti ghizi locali alaturi de care sa explorezi cotloanele cele mai indepartate.

Konitsa este asezat in mijlocul unui peisaj minunat, strajuit de Muntele Trapezitsa, avand vedere la raul Aoos, destinatie importanta pentru practicantii de caiac. Orasul a fost serios afectat de un cutremur petrecut in 1996 in care au fost distruse unele dintre cladirile sale cele mai vechi. Totodata, zona vechiului bazar a rezistat, la fel ca si micul cartier turcesc, ambele oferind cate un strop de savoare acestui oras izolat, dar activ.

Este un foarte bun punct de plecare pentru turistii care vor sa explore muntii Pindos, care doresc sa faca rafting in raul Aoos sau pentru cei care prefera datul cu parapanta.

Indrazneste sa vii pana aici si vei ajunge intr-unul dintre cele mai indeparatate colturi ale Greciei.

 
Vizitezi Konitsa?
Cauta cele mai bune camere de hotel!
De la 39 €
CAUTA HOTEL

De vizitat in Konitsa

Vacanta in Konitsa cu copii?
Alege o jucarie potrivita pentru ei Click aici!
Bilete de avion spre Konitsa:
Rezerva online cele mai ieftine bilete de avion Click aici!
Cauta cazare langa Konitsa:
Vezi oferte hoteluri in cele mai populare destinatii Click aici!
 
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne
 
Konitsa obiective turistice, Ce poti vizita in Konitsa, Top obiective Konitsa, Top atractii Konitsa, Konitsa locuri de vizitat, Locuri de vizitat Konitsa, Locuri de vizitat in Konitsa, Konitsa atractii turistice, Konitsa de vizitat, De vizitat in Konitsa, Ce vizitam in Konitsa, Top atractii turistice Konitsa, Top obiective turistice Konitsa, Konitsa ghid turistic, Calatorii in Konitsa.