Obiective turistice Kranj, de vizitat in Kranj, Slovenia
Home / Orase / Obiective turistice Kranj, Slovenia

Obiective turistice Kranj, Slovenia

 
 

Kranj este un oras pitoresc situat in partea de nord-vest a Sloveniei, in apropierea Alpilor Juliani. Orasul este situat la o altitudine de aproximativ 400 de metri deasupra nivelului marii si este cel de-al patrulea cel mai mare oras din Slovenia.

Orasul are o istorie indelungata, fiind mentionat pentru prima data in documente istorice in anul 1256. Kranj a fost un important centru comercial si de transport in secolul al XVI-lea si a fost puternic influentat de cultura si arhitectura italiana.

Astazi, Kranj este un oras modern, dar pastreaza multe cladiri istorice si monumente arhitecturale, care atrag turisti din toata lumea. Printre cele mai importante atractii ale orasului se numara Castelul Kieselstein, Biserica Sfantului Cantianus, Turnul Cetatii si Podul Coboratorilor.

Orasul este de asemenea renumit pentru cultura sa vibranta si evenimentele culturale. In fiecare an, Kranj gazduieste numeroase festivaluri, cum ar fi Festivalul International de Film Kranj si Festivalul de Muzica Kranj. Orasul are, de asemenea, o multime de cafenele, restaurante si magazine, care ofera o experienta autentica slovena.

In concluzie, Kranj este un oras frumos si cultural, cu o istorie bogata si o atmosfera placuta. Este o destinatie ideala pentru turistii care doresc sa exploreze frumusetea Sloveniei si sa experimenteze cultura sa vibranta.

 
Vizitezi Kranj?
Cauta cele mai bune camere de hotel!
De la 39 €
CAUTA HOTEL

De vizitat in Kranj

Vacanta in Kranj cu copii?
Alege o jucarie potrivita pentru ei Click aici!
Bilete de avion spre Kranj:
Rezerva online cele mai ieftine bilete de avion Click aici!
Cauta cazare langa Kranj:
Vezi oferte hoteluri in cele mai populare destinatii Click aici!
 
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne
 
Kranj obiective turistice, Ce poti vizita in Kranj, Top obiective Kranj, Top atractii Kranj, Kranj locuri de vizitat, Locuri de vizitat Kranj, Locuri de vizitat in Kranj, Kranj atractii turistice, Kranj de vizitat, De vizitat in Kranj, Ce vizitam in Kranj, Top atractii turistice Kranj, Top obiective turistice Kranj, Kranj ghid turistic, Calatorii in Kranj.