Obiective turistice Lanzarote, Spania
Home Orase Obiective turistice Lanzarote, Spania

Obiective turistice Lanzarote, Spania

 

Dromaderi, arhitectura sensibila la mediul inconjurator si orbitoare plaje albe sunt numai cateva dintre atractiile acestei insule de 836 km2, declarata o rezervatie a biosferei. Lanzarote este deosebita datorita suprafetei sale vulcanice ce pare din alta lume, rezultatul marilor eruptii din anii 1730-1736 si din 1824, care au ingropat orase si vai fertile sub valuri de lava.

Aceste intamplari au dat nastere impresionantelor peisaje din Parque Nacional de Timanfaya sau din Montanas del Fuego o de Timanfaya, care cuprind 300 de conuri vulcanice. Nu refuza o plimbare pe spinarea unui dromader prin acest parc national extraordinar, unde vulcanii inca mocnesc.

Atractii turistice Lanzarote

Tag: Obiective turistice Lanzarote, Atractii turistice Lanzarote, De vizitat in Lanzarote, Ce vizitam in Lanzarote, Top atractii turistice Lanzarote, Top obiective turistice Lanzarote, Ghid turistic Lanzarote.
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne