Muzeul din Leon din Leon, obiective turistice Leon

Muzeul din Leon, Leon

Obiective turistice Leon
Vacanta in Leon?
Vezi cele mai bune oferte:
De la 56 € / 2 pers
  CAUTA HOTEL

Muzeul se afla in apropriere de manastirea San Marcos si de muzeul de arheologie. Museo de León (inchis duminica dupa-amiaza si lunea) este format din doua cladiri: sediul principal, aflat in cladirea "Pallarés" si anexa sa monumentala, din manastirea San Marcos. Pe de alta parte, muzeul mai are o anexa arheologica, la o distanta de cativa kilometri - in satul roman Navatejera, din municipiul Villaquilambre.

Colectiile din arata turistilor toate perioadele istorice ale activitatii umane din Leon, din paleolitic si pana in vremurile noastre. Unele dintre cele mai relevante sunt colectiile privind romanizarea si Evul Mediu, dar si colectiile de monede si diferite inscriptii.

Printre alte exponate extraordinare ale muzeului, cauta se vezi statuia vizigota de marmura infatisandu-l pe Hristos si o cruce incrustata cu pietre pretioase, datand din secolul al X-lea.

Bilete de avion spre Leon:
Rezerva online cele mai ieftine bilete de avion Click aici!
Cauta cazare langa Muzeul din Leon:
Vezi oferte hoteluri in cele mai populare destinatii Click aici!
Rent a car:
Cele mai bune preturi Click aici!
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne