Obiective turistice Les Baux de Provence, de vizitat in Les Baux de Provence, Franta
Home / Orase / Obiective turistice Les Baux de Provence, Franta

Obiective turistice Les Baux de Provence, Franta

 
Vacanta in Les Baux de Provence?
Cauta cele mai bune camere de hotel:
De la 39 €
CAUTA HOTEL
 
 
 

Aceasta a fost pe vremuri fortareata puternicilor, mandrilor si insetatilor de sange seniori de Baux. Cu o stirpe datand din vremea regelui Balthazar, seniorii si-au asezat cu mandrie steaua din Bethleem pe tocurile armelor lor si au terorizat regiunea mare parte din Evul Mediu.

Cel mai nelegiut dintre toti a fost Raymond de Tourenne, violent pana la nebunie, cunoscut drept biciui din Provence. In secolul al XIV, el si-a gasit distractia fortandusi prizonierii sa-si gaseasca moartea sarind de pe zidurile castelului.

 

De vizitat in Les Baux de Provence

Les Baux de Provence obiective turistice, Ce poti vizita in Les Baux de Provence, Top obiective Les Baux de Provence, Top atractii Les Baux de Provence, Les Baux de Provence locuri de vizitat, Locuri de vizitat Les Baux de Provence, Locuri de vizitat in Les Baux de Provence, Les Baux de Provence atractii turistice, Les Baux de Provence de vizitat, De vizitat in Les Baux de Provence, Ce vizitam in Les Baux de Provence, Top atractii turistice Les Baux de Provence, Top obiective turistice Les Baux de Provence, Les Baux de Provence ghid turistic, Calatorii in Les Baux de Provence.
 
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne