Menton din Les Corniches, obiective turistice Les Corniches

Menton, Les Corniches

Obiective turistice Les Corniches

Mergand mai departe pe coasta, drumul trece prin golfuri si capuri stancoase. Pe masura ce te apropii de Monaco, evita traficul aglomerat luand-o pe Moyenne Corniche (N7) pana la Menton.

Menton, aflat la numai 1,5 km de granita cu Italia, ramane la grande dame du litoral: elegant, ocrotit de munti, cu gradini tropicale. Strazile in panta ale centrului vechi coboara spre Promenade du Soleil, marginita de cafenele, restaurante si palmieri.

Acesta este orasul lui Cocteau: mergi sa vezi Musee Jean-Cocteau, gazduit intr-un fort din secolul al XVII-lea, pentru a te bucura de colectiile sale de desene, ceramica si mozaicuri, ce combina liniile simple cu extraordinare efecte pirotehnice.

Dintre toate, viziteaza Hotel de Viile (Rue de la Repuhlique), unde Cocteau a realizat decoratiunile pentru Salle de Mariage in stilul sau inimitabil.

Eglisede St-Michel (Place Si.-Michel), datand din secolul al XVII-lea, este locul unde se desfasoara in luna august un festival de muzica de camera.

Bilete de avion spre Les Corniches:
Rezerva online cele mai ieftine bilete de avion Click aici!
Cauta cazare langa Menton:
Vezi oferte hoteluri in cele mai populare destinatii Click aici!
Rent a car:
Cele mai bune preturi Click aici!
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne