Musee Ephrussi-de-Rothschild din Les Corniches, obiectiv turistic Les Corniches - TravelEuropa.ro

Musee Ephrussi-de-Rothschild

Obiectiv turistic Les Corniches

Inaintand in mare dincolo de Villefranche, Peninsula Cap Ferrat, alaturi de cele de la Cap-d'Ail si de la Cap Martin situate mai departe pe coasta, sunt renumite ca fiind locul unde se gasesc cele mai importante bogatii, frumusetea lor naturala fiind dublata de vile fabuloase si gradini luxuriante.

Nu rata Musee Ephrussi-de-Rothschild, o vila in alb si roz, cu dale de marmura si tavane Tiepolo, avand, o colectie superba de arta decorativa si fiind inconjurata de gradini uluitoare.

La capatul acestei peninsule stancoase se afla Grand Hotel du Cap-Ferrat, avand printre alte servicii de lux si o telegondola care duce la plaja.

Micutul sat de pescari si iahting St.-Jean-Cap-Ferrat este un loc pitoresc pentru a lua pranzul; Plage des Fosses, relativ linistita, duce catre o poteca de jur imprejurul peninsulei, cu privelisti fantastice.

Bilete de avion spre Les Corniches:

Rezerva online cele mai ieftine bilete de avion Click aici!

Cauta cazare langa Musee Ephrussi-de-Rothschild:

Vezi oferte hoteluri in cele mai populare destinatii Click aici!

City Break in Les Corniches:

Cauta aici cele mai ieftine City Break-uri Click aici!

Rent a car:

Cele mai bune preturi Click aici!
 
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne