Obiective turistice Les Corniches, de vizitat in Les Corniches, Franta
Home / Orase / Obiective turistice Les Corniches, Franta

Obiective turistice Les Corniches, Franta

 
Vacanta in Les Corniches?
Cauta cele mai bune camere de hotel:
De la 39 €
CAUTA HOTEL
 
 
 

Intr-o zona cu asa o bogatie de frumuseti naturale, intinderea costiera dintre Menton si Nisa merita o atentie speciala.

Cel mai bun mod de a absorbi extraordinarele privelisti ale tarmului stancos, ale marii albastre si ale vilelor opulente asezate printre palmieri este de a urma drumurile paralele cu pantele abrupte.

Lasand in umbra copacii, Grande si Moyenne Corniche ofera cele mai impresionante panorame, iar Corniche Inferieure, mai aproape de mare, are cel mai ingrozitor trafic si cele mai bune privelisti ale hotelurilor luxoase.

Porneste in aceasta excursie in cerc o ia pe drumul cel mai de jos din Nisa spre Menton si intoarce-te pe drumurile de sus.

De la Nisa, N98 inconjoara Cap de Nice si trece prin port pentru a ajunge la VilIefranche-sur-Mer.

Aici, stradutele stramte si laturalnice coboara abrupt catre portul natural foarte adanc care a transformat acest mic sat pescaresc intr-un port naval important, imprumutandu-i un iz de placeri usoare mai ceva decat in restul acestei coaste opulente.

Casele frumoase si viu colorate si cafenelele animate marginesc micul port, dominate de Chapelle St.-Pierre, o micuta biserica atragatoare, ornamentata de jean Cocteau in 1957.

 

De vizitat in Les Corniches

Les Corniches obiective turistice, Ce poti vizita in Les Corniches, Top obiective Les Corniches, Top atractii Les Corniches, Les Corniches locuri de vizitat, Locuri de vizitat Les Corniches, Locuri de vizitat in Les Corniches, Les Corniches atractii turistice, Les Corniches de vizitat, De vizitat in Les Corniches, Ce vizitam in Les Corniches, Top atractii turistice Les Corniches, Top obiective turistice Les Corniches, Les Corniches ghid turistic, Calatorii in Les Corniches.
 
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne