Obiective turistice Lesbos, de vizitat in Lesbos, Grecia
Home / Orase / Obiective turistice Lesbos, Grecia

Obiective turistice Lesbos, Grecia

 
 

De departe cea mai mare dintre insulele din nord-estul Marii Egee, Lesbos este cunoscuta mai bine locul de bastina al cuvantului lesbiana.

Poeta Sappho, din secolul al VII-lea i. Hr., s-a nascut aici, in Eresos, ceea ce inseamna ca era lesbiana adica nativa din Insula Lesbos.

Insula le este mai cunoscuta grecilor drept destinatie turistica indragita si sursa a unuia dintre cele mai bune ouzouri din tara.

Simpla marime a acestei insule ii asigura o varietate indestulatoare, de la portul aglomerat din capitala Mitilini pana la satele de munte linistite, si de la statiunile litorale insufletite pana la excelentele locuri din care poti admira pasarile din apropiere de Skala Kalonis.

Lesbos a fost paradis de vacanta inca de pe vremea romanilor. Are doua puncte inalte: Muntele Olimpos, de 967 m in partea de sud a insulei, si Muntele Lepetimnos, in nord, de exact aceeasi inaltime. intre comunitatile locale exista o rivalitate naturala, fiecare sustinand ca, de fapt, muntele ci este mai inalt.

 
Vizitezi Lesbos?
Cauta cele mai bune camere de hotel!
De la 39 €
CAUTA HOTEL

De vizitat in Lesbos

Vacanta in Lesbos cu copii?
Alege o jucarie potrivita pentru ei Click aici!
Bilete de avion spre Lesbos:
Rezerva online cele mai ieftine bilete de avion Click aici!
Cauta cazare langa Lesbos:
Vezi oferte hoteluri in cele mai populare destinatii Click aici!
 
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne
 
Lesbos obiective turistice, Ce poti vizita in Lesbos, Top obiective Lesbos, Top atractii Lesbos, Lesbos locuri de vizitat, Locuri de vizitat Lesbos, Locuri de vizitat in Lesbos, Lesbos atractii turistice, Lesbos de vizitat, De vizitat in Lesbos, Ce vizitam in Lesbos, Top atractii turistice Lesbos, Top obiective turistice Lesbos, Lesbos ghid turistic, Calatorii in Lesbos.