Obiective turistice Limnos, de vizitat in Limnos, Grecia
Home / Orase / Obiective turistice Limnos, Grecia

Obiective turistice Limnos, Grecia

 
Vacanta in Limnos?
Cauta cele mai bune camere de hotel:
De la 39 €
CAUTA HOTEL
 
 
 

Limnos produce retsina si alte vinuri de calitate excelenta. Podgoriile se afla in jumatatea de vest a insulei, care este de natura vulcanica.

Limnos aproape ca este impartit in doua de taietura adanca pe care o face Golful Moudros, unul dintre cele mai mari si mai frumos amplasate porturi din Marea Egee.

Din acest motiv, dar si datorita apropierii de Turcia a acestei insule, aici exista cateva baze militare, vuietul avioanelor de vanatoare nefiind ceva neobisnuit.

Contrastand cu vestul stancos, partea de rasarit este in mare parte alcatuita din terenuri joase pe care se practica agricultura. Exceptie fac cele cateva zone de mlastina.

Exista de-a lungul coastei si cateva plaje bune, dar putine servicii pentru turisti. Principalul oras este Myrina de pe coasta de vest, portul de feriboturi care leaga Limnos de alte insule si de partea continentala.

 

De vizitat in Limnos

Limnos obiective turistice, Ce poti vizita in Limnos, Top obiective Limnos, Top atractii Limnos, Limnos locuri de vizitat, Locuri de vizitat Limnos, Locuri de vizitat in Limnos, Limnos atractii turistice, Limnos de vizitat, De vizitat in Limnos, Ce vizitam in Limnos, Top atractii turistice Limnos, Top obiective turistice Limnos, Limnos ghid turistic, Calatorii in Limnos.
 
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne