Linz Castle din Linz, obiective turistice Linz

Linz Castle, Linz

Obiective turistice Linz

Castelul Linz a fost construit in anul 799 si reconstruit in intregime in anul 1477 de imparatul Friedrich III. Inca exista bucati din zidurile de aparare, bastioane si intrarea de vest (Friedrichstor). Acesta din urma este impodobita cu o piatra strat-de-arme (1481) care poarta inscriptia "AEIOU" ("toata lumea este supusa in Austria") si initialele imperiale.

In jurul anului 1600, in timpul domniei lui Rudolf al II-lea, castelul a fost reproiectat si extins in conformitate cu planurile lui Muys Anton. In timpul razboaielor napoleoniene cladirea a servit ca spital militar.

Incepand din 1811, cladirea ramasa a fost folosita ca inchisoare provinciala si din 1851 pana in 1945 ca si cazarma. Intre 1953 si 1963, cetatea a servit ca muzeu si anume "Muzeul Castelul Austria Superioara". Acum, castelul gazduieste expozitii permanente de arta din Evul Mediu pana in prezent, arme istorice, instrumente muzicale si monede vechi.

Bilete de avion spre Linz:
Rezerva online cele mai ieftine bilete de avion Click aici!
Cauta cazare langa Linz Castle:
Vezi oferte hoteluri in cele mai populare destinatii Click aici!
Rent a car:
Cele mai bune preturi Click aici!
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne