Knightsbridge si Kensington din Londra, obiective turistice Londra
Home Orase Obiective turistice Londra Knightsbridge si Kensington

Knightsbridge si Kensington, Londra

Obiective turistice Londra

Gemenii divini care se afla la sud de Hydi Park, sunt doua dintre cele mai elegante centre comerciale ale Londrei. Limuzinele opresc pe Brompton Road sau Sloane Street, iar din ele coboara persoane din lumea buna, aici poti intra in magazine elegante precum Harrod's sau Harvey Nichols, sau intr-unui dintre sutele de buticuri de top de aici.

Aceasta imagine stralucitoare a luat fiinta inca din anii 20, cand constructorul originar din Buxton Thomas Cubitt (1788-1855) a ridicat frumoasele case Belgravia, si a luat amploare dupa Marea Expozitie din Hyde Park, in 1851, cand zona South Kensington, aflata la vest de Knightsbridge, a devenit brusc foarte la moda.

Exista si alte zone ale Londrei care apar si dispar din linia intai a modei, insa districtul Knightsbridge este cu siguranta pe primul loc cand vine vorba de cumparaturi de top.

De la statia de metrou Knightsbridge, Sloane Street se intinde spre sud, avand de o parte si de alta magazine de moda cu firme precum Cartier, Armani, Chanel, Katharine Hamnettsi Christian Lacroix.

Aproape de intersectia Sloane Street cu Brompton Road se afla Scotch House, raiul tuturor celor care au macar un strop de sange celtic in vine. Beauchamp Place, pe Brompton Road, este un alt loc intesat de magazine mici de moda.

Harrod's
Toate magazinele palesc in fata gradiosului Harrod's, care este, in mod indiscutabil, stapanul suprem al stilului, elegantei, opulentei si spiritului mercantil. Charles Henry Harrod a deschis acest mic magazin in 1849, iar de atunci locul acesta a evoluat continuu.

Bilete de avion spre Londra:
Rezerva online cele mai ieftine bilete de avion Click aici!
Cauta cazare langa Knightsbridge si Kensington:
Vezi oferte hoteluri in cele mai populare destinatii Click aici!
Rent a car:
Cele mai bune preturi Click aici!
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne