National History Museum din Londra, obiective turistice Londra

National History Museum

Obiectiv turistic din Londra

Muzeul national de istorie nu mai contine de mult simple siruri de vitrine de sticla (desi au ramas inca multe dintre acestea). Expozitiile au fost aduse la zi, constand intr-un amestec de zone si tehnologii interactive.

Earth Galleries
Din Exhibition Road, vizavi de "zona de exit" a Victor si rAlbert Museum, vei trece pe sub inscriptia "Geological Surveve/Museum", ce indica fosta utilizare a cladirii, si vei intra in Earth Galleries. Statui mari, pe socluri de cristal, flancheaza drumul spre un lift ce urca prin maruntaiele unei machete la scara a Pamantului catre expozitia Power Within, plina de bubuituri si zgomote de eruptii vulcanice si cutremure.

Life Galleries
In frumoasa cladire Waterhouse domneste o atmosfera diferita, data de amestecul reusit de exponate traditionale de tipul "priveste-si-te-minuneaza" cu elemente ultramoderne. Galeria 33 detine tot felul de taratoare ciudate (gaze minuscule, partile unei lacuste, un joc cu paienjeni "de-a vanatoarea de muste").

Galeria 32 are un "videowall" care prezinta circuitul apei in natura. De aici, turul te conduce in juru' sectuiri Ecology, bine construita, care are o serie de prezentari ce arata cum se interconecteaza diferite sisteme si forme de viata.

Aceste trasee ofera, totodata, ocazia de a admira si frumoasele ornamente care faceau parte din constructia muzeului intreprinsa intre 1873 si 1881 - sculpturi in piatra reprezentand animale sub grinzile de fier ale acoperisului.

Galeria 21 contine dinozaurii vesnic populari, care pot fi vazuti fie de pe coridoare, fie de jos, de la nivelul ghearelor. Acesta este locul favorit al copiilor, in special in fata tabloului animat ce infatiseaza trei De'monychus ce se infrupta dintr-un Tenontosaurus, cu tipetele si grohaielile de rigoare, in Galeriile 23 si 24 se afla expuse mamifere - exponate superbe de mamifere terestre de la porci vargati pana la oryxul arab, mamifere marine la balcon, iar deasupra tuturor sta atarnata silueta gigantica a unei balene albastre.

perfect-tour.ro/ Perfect Tour
Transport public pentru National History Museum :
Metroul: South Kensington
Program National History Museum :
Zilnic intre 10:00 am si 17:45 pm
Telefon National History Museum :
+44 20 7942 5000
Site oficial National History Museum :
Londra
Bilete de avion spre Londra:
Rezerva online cele mai ieftine bilete de avion Click aici!
Cauta cazare langa National History Museum :
Vezi oferte hoteluri in cele mai populare destinatii Click aici!
Rent a car:
Cele mai bune preturi Click aici!
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne