Parcurile Londrei din Londra, obiective turistice Londra

Parcurile Londrei, Londra

Obiective turistice Londra

Londra are multe spatii in aer liber unde oricine este liber sa se plimbe dupa cum doreste. O parte din aceasta mostenire generoasa de parcuri publice isi are originea in secolul al XVII-lea, cand monarhii din dinastia Stuart au inceput sa dea spre folosinta publica domenii care pana atunci faceau parte din fondul regal de vanatoare.

Alte gradini si parcuri sunt reminiscente ale campurilor sau terenurilor private care au fost ocupate ulterior de cladiri, sau rezultate ale actiunilor filantropice de asanare din vremuri georgiene sau victoriene.

Oricare ar fi provenienta lor, in prezent, ele sunt pazite cu foarte mare grija impotriva retrocedarilor sau dezvoltarilor imobiliare.

Cel mai mare dintre parcurile centrale de la nord de Tamisa este Hyde Park, apoi Kensington Gardens, marginit la sud de frumosul Knightsbridge. La vest, pe Kensington High Street, se ridica.

Cei iesiti la picnic se relaxeaza pe Serpentine in Hyde Park, in timp ce la Speaker's Corner altii isi exercita dreptul la libera exprimare delurosul Holland Park, inaugurat in 1952 pe terenul Holland House, care a fost distrusa in bombardamentele din timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial.

In parc se afla si un teatru in aer liber, si o cafenea si este inconjurat de case frumoase in stil victorian. In ultraexclusivis-tul Mayfair, la limita estica a Hyde Park, sicomorii si sculpturile vechi de 200 de ani stau in centrul Berkeley Square.

Bilete de avion spre Londra:
Rezerva online cele mai ieftine bilete de avion Click aici!
Cauta cazare langa Parcurile Londrei:
Vezi oferte hoteluri in cele mai populare destinatii Click aici!
Rent a car:
Cele mai bune preturi Click aici!
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne