Science Museum din Londra, obiective turistice Londra

Science Museum , Londra

Obiective turistice Londra

Exista peste o mie de expozitii interactive printre sutele de mii aflate in Muzeul National al Stiintei si Industriei, cunoscut si ca Science Museum, acest lucru facand ca o vizita aici sa fie o experienta placuta pentru toata lumea.

Expozitiile si exponatele acopera intervalul lung de timp al cercetarilor stiintifice intreprinse de om, de la tehnicile medicale precrestine pana la ultimele descoperiri din informatica, fizica nucleara si microbiologic Patruzeci de arii tematice se intind pe suprafata a patru niveluri. Unele dintre cele mai captivante dintre ele vor fi descrise in continuare.

Atat cei mici, cat si cei mari sunt fascinati de tehnologiile expuse la Science Museum, exponatele acoperind o gama tematica larga, de la explorarea spatiului (mai jos pot fi vazute piese de la lansari in spatiu) la ciudate incercari timpurii de zbor.

East Hall, parter

Expozitia Electrica fascineaza prin volumul si greutatea aparatelor vechi de aici, de la motorul pe aburi al lui Newcomen, din 1791, la motoarele gigantice construite de Burnley Ironworksin 1903 si care au fost folosite pana in anii 70.

De aici, te poti duce in Exploration of Space Gallery, in care locul de onoare este detinut de modulul de comanda al misiunii Apollo 10, "Charlie Brown", care fost folosit la un antrenament pentru aterizarea pe Luna la care au participat trei astronauti (18-26 mai 1969), antrenament ce a servit drept repetitie pentru aselenizarea de pe 20
iulie a aceluiasi an realizata de Apollo 11.

Etajul 3
In Flight Gallery se gasesc cateva experimente timpurii minunate - de la Weiss Glider (1905), ce avea forma unui albatros, pana la Ornitopterul Frost cu aripile sale cu pene puse in miscare de un motor de motocicleta. De tavanul galeriei atarna diverse modele istorice de avioane - Spitfire si Hurricane Fighters din al Doilea Razboi Mondial, Vickers Vimy, primul avion care a traversat Atlanticul, in 1919, si primul avion cu reactie britanic, Gloster Whittle E28-39.

Etajul 4
Health Matters reprezinta un portret al medianei secolului al XX-lea impartit in trei sectiuni. Rise of Medicine prezinta evolutia tratamentelor prin intermediul medicamentelor si aparaturii. Aici sa te astepti la cateva surprize: una dintre ele este, de exemplu, explicatia legaturii dintre planta Ignama din Mexic si contraceptive.

Rise of Health iti da posibilitatea de a explora modul in care statistica medicala moderna a revolutionat abordarea problemelor de sanatate.

Science in Medicine demonstreaza felul in care apelam, in prezent, la stiinta pentru a rezolva probleme medicale si importanta ADN-ului. Galeria se termina cu un spectacol audiovizual despre SIDA, cancer si afectiuni cardiace, iar intr-o zona "actualizata" sunt gazduite expozitii temporare.

Transport public pentru Science Museum :
Metroul pana la South Kensington‎
Preturi intrare in Science Museum :
Adulti 20 lire, redus 17.50 lire
Program Science Museum :
Zilnic intre 10.00 am si 19.00 pm
Telefon Science Museum :
+44 870 870 4868
Site oficial Science Museum :
Londra
Bilete de avion spre Londra:
Rezerva online cele mai ieftine bilete de avion Click aici!
Cauta cazare langa Science Museum :
Vezi oferte hoteluri in cele mai populare destinatii Click aici!
Rent a car:
Cele mai bune preturi Click aici!
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne