Westminster din Londra, obiective turistice Londra

Westminster, Londra

Obiective turistice Londra

Westminster este fara indoiala, inima Londrei turistice. In aceasta zona a capitalei, ce se intinde pe malul vestic al Tamisei, se afla Casa Parlamentului si Big Ben, Westminster Abbey si Palatul Buckingham, Trafalgar Square si National Gallery - toate sunt si vor ramane mereu, fara niciun dubiu, atractii turistice. Westminster nu este insa doar un obiectiv turistic. Acest district este totodata si inima administrativa, politica si regala a natiunii. Aici au loc toate marile ceremonii, de la Deschiderea Sesiunii Parlamentare la Trooping the Colour.

Westminster este resedinta din Londra a monarhilor, acesta fiind locul in care reginele si regii au fost incoronati, casatoriti si ingropati de 1.000 de ani incoace. Prim-ministrul locuieste in Westminster; Parlamentul legifereaza de aici; Big Ben bate ora pentru natiunea intreaga tot de aici.

Privelistea de peste Tamisa este aceea a stalpilor de la Houses of Parliament si a turnului in forma de racheta al Big Ben. Acestea nu constituie doar cele mai fotografiate obiective din intreaga tara, ci si imaginea cu care Londra este cel mai des asociata.

Traseul prin centrul capitalei te va purta prin cele mai frumoase peisaje din Westminster. De asemenea, iti va face cunostinta cu obiective mai putin cunoscute, cum ar fi neglijata Church of St. Margaret, aflata in umbra Westminster Abbey, ascunzatoarea subterana secreta, pe care Charles I a folosit-o pentru a celebra maretia dinastiei Stuart, fara sa se gandeasca la faptul ca si propriul sau cap va cadea, in scurt timp, sub mana calaului. Rezerva-ti suficient timp pentru a vizita bisericile, galeriile si expozitiile de pe traseu.

Transport public pentru Westminster:
Metrou: Victoria, Paddington
Program Westminster:
Zilnic intre 08:00 si 18:30
Telefon Westminster:
020 7823 4567
Site oficial Westminster:
Londra
Bilete de avion spre Londra:
Rezerva online cele mai ieftine bilete de avion Click aici!
Cauta cazare langa Westminster:
Vezi oferte hoteluri in cele mai populare destinatii Click aici!
Rent a car:
Cele mai bune preturi Click aici!
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne