Obiective turistice Luberon, de vizitat in Luberon, Franta
Home / Orase / Obiective turistice Luberon, Franta

Obiective turistice Luberon, Franta

 
 

Sirul de creste de la Manosque la Cavaillon si vaile adiacente formeaza Luberon. Un tur al acestui paradis de campuri de lavanda si podgorii de livezi iti ofera ocazia sa experimentezi, privelisti maiestuoase si drumetii frumoase.

In partea de nord a regiunii rovinele abrupte separa dealurile masivului Luberon, care, in mare parte, se situeaza in departamentul Vaucluse, iar vaile sunt pline de stejari. In partea de sud, tinutul mai fertil urca pana la raul Durance. In est, Grand Luberon a fost desemnat un parc natural regional, cu centrul in micul orasel Apt.

 
Vizitezi Luberon?
Cauta cele mai bune camere de hotel!
De la 39 €
CAUTA HOTEL

De vizitat in Luberon

Vacanta in Luberon cu copii?
Alege o jucarie potrivita pentru ei Click aici!
Asigurare medicala de calatorie
Alege asigurarea potrivita pentru tine si familia ta Click aici!
Bilete de avion spre Luberon:
Rezerva online cele mai ieftine bilete de avion Click aici!
Cauta cazare langa Luberon:
Vezi oferte hoteluri in cele mai populare destinatii Click aici!
 
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne
 
Luberon obiective turistice, Ce poti vizita in Luberon, Top obiective Luberon, Top atractii Luberon, Luberon locuri de vizitat, Locuri de vizitat Luberon, Locuri de vizitat in Luberon, Luberon atractii turistice, Luberon de vizitat, De vizitat in Luberon, Ce vizitam in Luberon, Top atractii turistice Luberon, Top obiective turistice Luberon, Luberon ghid turistic, Calatorii in Luberon.