Excursii in imprejurimi din Lucerne, obiective turistice Lucerne

Excursii in imprejurimi, Lucerne

Obiective turistice Lucerne

Peisajul inconjurator indeamna la excursii de neuitat.

Pentru amatorii de munte, se poate urca cu trenul montan (1871, primul din Europa) pe muntele Rigi, care mai este numit si "Regina Muntilor" 24 km spre est din Arth Goldau sau cu cel mai abrupt tren cu cremaliera pe varful Pilarus (2.132 m) - 40 de minute de la Alpnachstad ori pe varful Titlis (3.238 m) cu "Rotair" telecabina care se roteste in timpul ascensiunii.

Turistii mai au la dispozitie telescaune si telecabine, dar si poteci marcate care duc spre varfurile unde se gasesc hoteluri, restaurante, locuri de joaca pentru copii, terase pentru plaja etc.

Compania de Navigatie Lucerne are la dispozitie 5 nave vechi cu zbaturi pentru cei nostalgici si 15 nave modeme, precum si alte va -se mai mici, pentru scurte croaziere, in timpul croazierelor, la difuzoare se fac comentarii in limbi de circulatie internationala despre locurile pe langa care se trece.

In lungul malului nordic sc ajunge la locurile istorice Rutli (unde s-a semnat actul de nastere al Confederatiei Elvetiene in 1291) sau la Capela Tell (Tel-Iskapelle), care comemoreaza unul din cele mai dramatice episoade ale povestii lui Wilhclm Tell, eroul legendar al independentei Elvetiei.

Bilete de avion spre Lucerne:
Rezerva online cele mai ieftine bilete de avion Click aici!
Cauta cazare langa Excursii in imprejurimi:
Vezi oferte hoteluri in cele mai populare destinatii Click aici!
Rent a car:
Cele mai bune preturi Click aici!
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne