Obiective turistice Lugano, de vizitat in Lugano, Elvetia
Home / Orase / Obiective turistice Lugano, Elvetia

Obiective turistice Lugano, Elvetia

 
 

Este asezat intr-un golf frumos pe malul lacului cu acelasi nume si s-a dezvoltat mai ales dupa deschiderea tunelului feroviar prin pasul St. Gotthard.

Este o statiune turistica apreciata, incadrata de doi munti: Monte Bre si Monte San Salvatore, pe care se poate ajunge foarte usor cu funicularul.

Cand vremea este senina, de pe acesti doi munti, spre sud, se poate vedea Campia Padului din Italia, iar spre nord si vest lantul Alpilor Bernezi si Valezi.

Orasul este punctul de plecare pentru excursii pe munti (Monte Generoso), dar si pentru croaziere pe lacurile Lugano, Maggiore si Como.

 
Vizitezi Lugano?
Cauta cele mai bune camere de hotel!
De la 39 €
CAUTA HOTEL

De vizitat in Lugano

Vacanta in Lugano cu copii?
Alege o jucarie potrivita pentru ei Click aici!
Asigurare medicala de calatorie
Alege asigurarea potrivita pentru tine si familia ta Click aici!
Bilete de avion spre Lugano:
Rezerva online cele mai ieftine bilete de avion Click aici!
Cauta cazare langa Lugano:
Vezi oferte hoteluri in cele mai populare destinatii Click aici!
 
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne
 
Lugano obiective turistice, Ce poti vizita in Lugano, Top obiective Lugano, Top atractii Lugano, Lugano locuri de vizitat, Locuri de vizitat Lugano, Locuri de vizitat in Lugano, Lugano atractii turistice, Lugano de vizitat, De vizitat in Lugano, Ce vizitam in Lugano, Top atractii turistice Lugano, Top obiective turistice Lugano, Lugano ghid turistic, Calatorii in Lugano.