El Rastro din Madrid, obiectiv turistic Madrid - TravelEuropa.ro

El Rastro

Obiectiv turistic Madrid

Daca te afli in Madrid duminica dimineata, nu rata aceasta imensa piata de vechituri. Obiectele puse la vanzare variaza de la bibelouri vechi, prafuite, la antichitati de valoare, alaturi de nelipsitele tarabe cu tricouri, obiecte exotice de import, pantofi ieftini si pungi.

Tarabele invadeaza strazile districtului La Latina, intinzandu-se de la Piaza de Cascorro spre Puerta de Toledo. Cea mai interesanta zona pentru antichitati si bibelouri second-hand este Caile Mira el Rio Baja si imprejurimile.

Carti vechi se gasesc in Piaza del Campillo del Mundo Nuevo, iar antichitati valoroase sunt adunate mai ales in jurul Mercado Puerta de Toledo. O avertizare: Ca in orice piata, fii atent la hotii de buzunare. El Rastro este vestit pentru acestia, desi o prezenta mai mare a politiei inseamna ca lucrurile au inceput sa se schimbe in ultimii ani.

Bilete de avion spre Madrid:

Rezerva online cele mai ieftine bilete de avion Click aici!

Cauta cazare langa El Rastro:

Vezi oferte hoteluri in cele mai populare destinatii Click aici!

City Break in Madrid:

Cauta aici cele mai ieftine City Break-uri Click aici!

Rent a car:

Cele mai bune preturi Click aici!
 
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne