Obiective turistice Malia, atractii turistice Malia, Grecia.
  Orase Obiective turistice Malia, Grecia

Obiective turistice Malia

, Grecia
Publicat la: 2015-08-14

Malia este o statiune plina de viata, un loc minunat pentru cei cu inima tanara si dornici de distractie si senzatii tari. Tot aici se afla si unul dintre cele mai evocatoare si mai putin vizitate situri minoice, in care se afla ruinele unui palat. Malia este si unul dintre cele mai bune locuri de pe coasta Cretei din care poti observa pasarile migratoare primavara si toamna.

Este una dintre cele mai atractive destinatii turistice din Creta si una dintre cele mai populare din Europa, rivalizand cu Ibiza si Magaluf. Statiunea este vizitata mai ales de tineri turisti britanici care nu cauta o vacanta linistita si care doresc sa se distreze. De altfel, turistii care vor o vacanta linistita si relaxanta ar trebui sa evite Malia. Situata la 40 de km de Heraklion, statiunea Malia este sinonima cu petrecerile si viata de noapte.

Malia moderna este o statiune de vacanta, turismul si comertul fiind principalele activitati economice din oras, cu o multime de hoteluri, restaurante, magazine de cadouri, baruri si cluburi de noapte.

Orasul este o atractie turistica in primul rand pentru site-ul sau arheologic, la fel de apreciat ca si viata de noapte. Ruinele orasului minoice se afla trei kilometri est de sit-ul arheologic si acopera o suprafata de aproximativ un kilometru patrat.

Arheologii francezi lucreaza la sit de ceva vreme, dar vizitatorii se pot plimba prin mare parte a acestuia. Au fost montate inclusiv panouri informative, care te ajuta sa intelegi ce anume vezi in jurul tau. Mai exista si un sit mortuar, denumit Chrysolakkos. Comorile descoperite in aceste morminte sunt pastrate in Muzeul Arheologic din Heraklion.

Bilete de avion spre Malia:
Rezerva bilete de avion Click aici!
Rent a car:
Cele mai bune preturi Click aici!
Cauta cazare in Malia:
Rezerva camere de hotel Click aici!
City Break in Malia:
Cele mai ieftine City Break-uri Click aici!
 

Harta obiective turistice Malia - Long: 25.462828, Lat: 35.283684

 
 
 
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne
Tag: Obiective turistice Malia, atractii turistice Malia, de vizitat in Malia, obiective Malia, atractii Malia, turism Malia.