Bazarul (Souk) din Marrakech, obiective turistice Marrakech

Bazarul (Souk)

Obiectiv turistic din Marrakech

In aceste piete se vand tot felul de maruntisuri - de la pui la obiecte de artizanat de inalta calitate. Bazarurile din Marrakech sunt considerate printre cele mai bune din Maroc, asa ca daca va plac cumparaturile si negocierile, va veti distra nespus. Si daca nu va plac cumparaturile, trebuie sa stiti ca bazarurile sunt o experienta culturala care nu trebuie ratata. Bazarurile sunt impartite in zone mici, unde se comercializeaza cu precadere un anumit bun. De exemplu, toti vanzatorii de metale au micile lor magazine aglomerate, la fel ca macelarii, croitorii, bijutierii, vopsitorii de lana, comerciantii de condimente, vanzatorii de covoare si asa mai departe.

Bazarurile sunt situate la nord de piata Djemma el Fna sinu este chiar usor sa va descurcati printre zecile de alei inguste. Poate ca nu ar strica sa mergeti insotiti de un ghid. Pe de alta parte, explorarea pe cont propriu poate fi chiar mai distractiva si mai intersanta. Daca va pierdeti, ceea ce se va intampla cu siguranta la un moment dat, nuexitati sa cereti indicatii spre piata Djemma el Fna.

 
Bilete de avion spre Marrakech:
Rezerva online cele mai ieftine bilete de avion Click aici!
Cauta cazare langa Bazarul (Souk):
Vezi oferte hoteluri in cele mai populare destinatii Click aici!
Rent a car:
Cele mai bune preturi Click aici!
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne