In imprejurimi din Martigny, obiective turistice Martigny

In imprejurimi, Martigny

Obiective turistice Martigny
Vacanta in Martigny?
Vezi cele mai bune oferte:
De la 56 € / 2 pers
  CAUTA HOTEL

Drumul care pleaca spre sud, catre trecatoarea Grand-St. Bernard, este un defileu care strange apele raurilor Drance si Dora Balteea, constituind trecerea cea mai incarcata de istorie.

Iarna, cand drumul este blocat de zapada, Napoleon a traversat Alpii cu 40.000 de soldati, pentru a-i surprinde pe austrieci la Marengo, in 1800.

Intr-o crevasa stancoasa maturata de viscol, pe malul unui lac aproape mereu inghetat si unde iarna dureaza opt luni pe an, Azilul Saint-Bernard pastreaza frumoasa traditie crestina de ajutor si ospitalitate.

Muzeul (deschis zilnic 10-18) este consacrat istoriei Varfului St. Bernard.

Tot aici sunt tinuti si renumitii caini St. Bernard in azilul special amenajat pentru ei.

Avand un bun simt de orientare si fiind foarte robusti, acestia au salvat de-a lungul timpului peste 2.000 de calatori rataciti in munti.

E binecunoscuta imaginea lor cu butoiasul de coniac la gat. La St. Maurice exista o abatie care dateaza din sec. III si un muzeu militar, iar in apropiere poate fi vazuta Pestera Zanelor (La Grotte awc Fees), cu interesante formatiuni speologice; din restaurantul pesterii poate fi admirata o minunata panorama asupra orasului. Bouveret este port la lacul Leman.

Bilete de avion spre Martigny:
Rezerva online cele mai ieftine bilete de avion Click aici!
Cauta cazare langa In imprejurimi:
Vezi oferte hoteluri in cele mai populare destinatii Click aici!
Rent a car:
Cele mai bune preturi Click aici!
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne