Biserica Pelerinajului din Meersburg, obiective turistice de vizitat in Meersburg
Home / Orase / Obiective turistice Meersburg / Biserica Pelerinajului

Biserica Pelerinajului, Meersburg

 

Se ridica pe o colina mica deasupra lacului, la nord-vest de Unteruhldingen. Biserica Pelerinajulu (Wallfahrtskirche Birnau) a fost construita de arhitectul Peter Thumb intre 1746 si 1750. Exteriorul ei simplu consta din ipsos alb si cenusiu si o clopotnita ascutita deasupra intrarii principale.

Prin contrast, interiorul este coplesitor de bogat, plin de miscare, lumina si culoare. Din asemenea abundenta de ornamente sunt greu de evidentiat atractiile principale, totusi cautati sa vedeti Honigschlecker („sorbitorul de miere"), un heruvim alb si auriu de langa altar, dedicat Sfantului Bernard de Clairvaux, „ale carui cuvinte erau dulci ca mierea" (este pe ultimul altar din dreapta, cum priviti spre altarul principal).

Heruvimul linge mierea de pe un deget pe care tocmai l-a scos dintr-un stup de albine. Spiritul sprintar al acestui joc de cuvinte este continuat in patratelele de sticla incastrate in paravanul trandafiriu care se ridica mult deasupra altarului principal, poleiala care se revarsa de pe pereti, statuile extaziate si figurile care plonjeaza de pe plafon.

Vizitezi Biserica Pelerinajului?
Cauta cele mai bune camere de hotel!
De la 39 €
CAUTA HOTEL
Vacanta in Meersburg cu copii?
Alege o jucarie potrivita pentru ei Click aici!
Ghiduri de calatorie Meersburg:
Ghiduri de calatorie in format fizic Click aici!
Bilete de avion spre Meersburg:
Rezerva online cele mai ieftine bilete de avion Click aici!
Cauta cazare langa Biserica Pelerinajului:
Vezi oferte hoteluri in cele mai populare destinatii Click aici!
Rent a car:
Cele mai bune preturi Click aici!