Obiective turistice Meersburg, Germania
Home Orase Obiective turistice Meersburg, Germania

Obiective turistice Meersburg, Germania

 

Meersburg este unul dintre cele mai romantice orase vechi de pe tarmul german al lacului Constanta. Vazut de pe apa, intr-o dupa-amiaza de vara cu soarele coborat deasupra orizontului, orasul cu terase abrupte paie un decor de teatru, cu castelele sale indraznete, locuintele severe ale gentilomilor si casele cu etaj din lemn dispuse pr strazile inguste. Nu-i de mirare ca traficul automobilelor a fost interzis in centru: multimile de oameni care vin in weekenduri ticsesc strazile.

Acest mic oras medieval este renumit pentru cele doua castele pe care le gazduieste: Castelul Vechi si Castelul Nou. Orasul este impartit in Unterstadt (Orasul de Jos), care este conectat prin cateva strazi abrupte si scari de Obere Stadt (Orasul de Sus).

Numele orasului inseamna "Burg pe Mare", referindu-se in principal la castel, care a fost construit in 630 de regele merovingian Dagobert I. Localitatea a obtinut statutul de oras liber in 1299.

Atractii turistice Meersburg

Tag: Obiective turistice Meersburg, Atractii turistice Meersburg, De vizitat in Meersburg, Ce vizitam in Meersburg, Top atractii turistice Meersburg, Top obiective turistice Meersburg, Ghid turistic Meersburg.
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne