Obiective turistice Meersburg, de vizitat in Meersburg, Germania
Home / Orase / Obiective turistice Meersburg, Germania

Obiective turistice Meersburg, Germania

 
 

Meersburg este unul dintre cele mai romantice orase vechi de pe tarmul german al lacului Constanta. Vazut de pe apa, intr-o dupa-amiaza de vara cu soarele coborat deasupra orizontului, orasul cu terase abrupte paie un decor de teatru, cu castelele sale indraznete, locuintele severe ale gentilomilor si casele cu etaj din lemn dispuse pr strazile inguste. Nu-i de mirare ca traficul automobilelor a fost interzis in centru: multimile de oameni care vin in weekenduri ticsesc strazile.

Acest mic oras medieval este renumit pentru cele doua castele pe care le gazduieste: Castelul Vechi si Castelul Nou. Orasul este impartit in Unterstadt (Orasul de Jos), care este conectat prin cateva strazi abrupte si scari de Obere Stadt (Orasul de Sus).

Numele orasului inseamna "Burg pe Mare", referindu-se in principal la castel, care a fost construit in 630 de regele merovingian Dagobert I. Localitatea a obtinut statutul de oras liber in 1299.

 
Vizitezi Meersburg?
Cauta cele mai bune camere de hotel!
De la 39 €
CAUTA HOTEL

De vizitat in Meersburg

Vacanta in Meersburg cu copii?
Alege o jucarie potrivita pentru ei Click aici!
Bilete de avion spre Meersburg:
Rezerva online cele mai ieftine bilete de avion Click aici!
Cauta cazare langa Meersburg:
Vezi oferte hoteluri in cele mai populare destinatii Click aici!
 
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne
 
Meersburg obiective turistice, Ce poti vizita in Meersburg, Top obiective Meersburg, Top atractii Meersburg, Meersburg locuri de vizitat, Locuri de vizitat Meersburg, Locuri de vizitat in Meersburg, Meersburg atractii turistice, Meersburg de vizitat, De vizitat in Meersburg, Ce vizitam in Meersburg, Top atractii turistice Meersburg, Top obiective turistice Meersburg, Meersburg ghid turistic, Calatorii in Meersburg.