Obiective turistice Menorca, de vizitat in Menorca, Spania
Home / Orase / Obiective turistice Menorca, Spania

Obiective turistice Menorca, Spania

 
 

Depasita cu mult de evidentele atractii ale insulelor Mallorca si Ibiza, aceasta insula linistita, de 702 km2, castiga incet popularitate. Declarata rezervatie a biosferei in 1993, ea are un peisaj usor colinar.

O lunga istorie de ocupatii ale mai multor serii de invadatori, alaturi de un secol de dominatie britanica, au inzestrat-o cu un parfum si o gastronomie distincta.

Aici se intalneste cuscusul nord-african cu pudding-urile britanice, iar Mao (Mahon) este locul unde maioneza frantuzeasca a fost facuta pentru prima data.

Singurul dezavantaj al Insulei Menorca este vantul - asa ca fii pregatit.

 
Vizitezi Menorca?
Cauta cele mai bune camere de hotel!
De la 39 €
CAUTA HOTEL

De vizitat in Menorca

Asigurare medicala de calatorie
Alege asigurarea potrivita pentru tine si familia ta Click aici!
Bilete de avion spre Menorca:
Rezerva online cele mai ieftine bilete de avion Click aici!
Cauta cazare langa Menorca:
Vezi oferte hoteluri in cele mai populare destinatii Click aici!
 
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne
 
Menorca obiective turistice, Ce poti vizita in Menorca, Top obiective Menorca, Top atractii Menorca, Menorca locuri de vizitat, Locuri de vizitat Menorca, Locuri de vizitat in Menorca, Menorca atractii turistice, Menorca de vizitat, De vizitat in Menorca, Ce vizitam in Menorca, Top atractii turistice Menorca, Top obiective turistice Menorca, Menorca ghid turistic, Calatorii in Menorca.