Obiective turistice Merida, de vizitat in Merida, Spania
Home / Orase / Obiective turistice Merida, Spania

Obiective turistice Merida, Spania

 
 

Avand o strada ce poarta numele lui John Lennon, Merida, capitala Comunitatii Autonome din Extremadura, nu este chiar ingropata in trecutul sau roman. Este un oras plin de viata care, inca de cand a fost fondat in anul 25 I.Hr., s-a dezvoltat pe malul estic al raului Guadiana, devenind apoi capitala provinciei romane Lusitania.

Are mai multe ruine romane decat oricare alt oras spaniol cu exceptia Tarragonei si, din 1986, cele mai bune artefacte romane sunt expuse intr-un superb muzeu.

 
Vizitezi Merida?
Cauta cele mai bune camere de hotel!
De la 39 €
CAUTA HOTEL

De vizitat in Merida

Asigurare medicala de calatorie
Alege asigurarea potrivita pentru tine si familia ta Click aici!
Bilete de avion spre Merida:
Rezerva online cele mai ieftine bilete de avion Click aici!
Cauta cazare langa Merida:
Vezi oferte hoteluri in cele mai populare destinatii Click aici!
 
Informatiile prezentate au titlu orientativ, ele se pot modifica odata cu trecerea timpului.
Daca sunteti de parere ca fotografiile sau textele prezentate pe aceasta pagina incalca legea dreptului de autor va rugam sa ne sesizati acest lucru la contacteaza-ne
 
Merida obiective turistice, Ce poti vizita in Merida, Top obiective Merida, Top atractii Merida, Merida locuri de vizitat, Locuri de vizitat Merida, Locuri de vizitat in Merida, Merida atractii turistice, Merida de vizitat, De vizitat in Merida, Ce vizitam in Merida, Top atractii turistice Merida, Top obiective turistice Merida, Merida ghid turistic, Calatorii in Merida.